Bezoekers van GamesCom krijgen als eerste nieuwe beelden te zien van de intense gameplay van Far Cry 4. Bekijk hier de twee nieuwe video’s van deze geweldige game en reis van de Himalaya’s tot aan de woestijn eh ik bedoel Shangri-La.
Een reis naar Kyrat is niet compleet zonder een bezoek aan de hoogste pieken van de Himalaya. In de loop van de game krijgen spelers dan ook te maken met missies die zich afspelen op deze prachtige besneeuwde bergtoppen. Maar schijn bedriegt, deze bloedstollende missies vinden plaats onder de meest extreme omstandigheden die de Himalaya te bieden heeft. Ga op pad met je sneeuwscooter en vecht voor elke adem terwijl je de effecten van deze extreme hoogte beleeft. In deze situaties is je wingsuit zowel je beste vriend als je laatste redmiddel.

Koop Far Cry 4 voor PlayStation®3 of PlayStation 4 en krijg 10 exclusieve ‘Keys to Kyrat’ tot je beschikking. Met deze keys nodig je vrienden uit via PlayStation Network om samen twee uur lang de open wereld van Kyrat te verkennen.

Far Cry 4 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met Ubisoft Red Storm en de Ubisoft studios in: Toronto, Shanghai en Kiev. Far Cry 4 is vanaf 18 november wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.