Ga je dit jaar naar Gamescom 2014 ga dan zeker even langs bij Daedalic Entertainment om een rol te krijgen in The Devil’s Men.
Wie droomt er nu niet van een karakter te zijn in een game? Jij maakt nu kans om een figuur in Daedalic’s The Devil’s Men te zijn. Twee fans zullen deze wens in vervulling zien gaan tijdens Gamescom 2014. Je kan online via Facebook en Twitter kans maken maar ook op hun eigen gamebooth. (hall 10.1, booth A-012).
Van 14 tot 17 augustus gaat Daedalic Entertainment een scavenger hunt organiseren op hun Facebook en Twitter kanaal. Fans die de puzzel oplossen kwalificeren zich als een NPC in Daedalic’s crime adventure game The Devil’s Men. Kevin Mentz zal je dan in zijn verhaal schrijven terwijl Lead artist Simone Kesterton van jou een gamewaardig karakter tekent. Meer informatie vind je via deze link.
Naast kans maken op een gave rol binnen de game organiseert Daedalic Entertainment ook een literatuur wedstrijd in hun stand. Bezoekers kunnen een zin in Daedalic’s book of the “Neverending gamescom story” opschrijven en zo het verhaal verder afmaken. Kevin Mentz heeft al een begin voor je gemaakt en het volledige verhaal zal op Daedalic’s Facebook pagina gepubliceerd worden. De winnaar van deze wedstrijd maakt niet alleen kans om een NPC cameo in The Devil’s Men te krijgen maar ook een hardware pakket van ROCCAT, ik kan je alvast veraden dat er een ROCCAT Arvo toetsenbord, ROCCAT Savu muis en Sense Meteor Blue muismat in zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.