Komende week is het dan zover, De Sims 4 komt uit. Binnen onze redactie (WhatsApp) groep gaat het bijna dagelijks over de game. Wie gaat hem reviewen? Wat heb jij voor nieuws ontdekt? Wie heeft hem al ergens in de pre-order staan?

Zoals bij voorgaande Sims games, uitbreidingen en accessoires pakketten, heb ik de eer om hem te mogen spelen. Ik heb bewust nog niet teveel bekeken van De Sims 4, omdat ik alles zelf wil ontdekken. Toch heb ik een paar screenshots die ik met jullie wil delen, helaas kan ik me niet 24/7 verstoppen voor de nieuwtjes over De Sims 4, wat ziet het er allemaal weer gaaf uit!

img_sims4_e3.1

img_sims4_e3.2

img_sims4_e3.3

img_sims4_e3.4

img_sims4_e3.5

img_sims4_e3.6

img_sims4_e3.7

img_sims4_e3.8

img_sims4_e3.9

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.