De meest populaire en gewaardeerde speler in de WCW geschiedenis Sting, dus niet de zanger, zal zijn opwachting maken in WWE 2K15.
Sting zal als twee unieke speelbare personages verschijnen in WWE 2K15. De eerste is een spookachtige met een honkbalknuppel rondzwaaiende figuur met de karakteristieke zwart/witte body paint. Met zijn tweede karakter gaan we terug de geschiedenis in naar zijn vroege WCW-jaren herkenbaar aan de kleurrijke schmink en het blonde potdeksel kapsel.

“Het enige dat zeker is over Sting is dat niets zeker is, behalve mijn WWE debuut in WWE 2K15, aldus Sting. Ik ben vereerd dat mijn geschiedenis vereeuwigd wordt in een videogame. It’s showtime!

Sting dankt zijn wereldwijde erkenning voor zijn unieke persoonlijkheden en leeuwenmoed in de ring. In ruim 10 jaar heeft hij acht WCW kampioenschappen bij elkaar geworsteld en het tegen heel wat bekende rivalen opgenomen zoals Hulk Hogan, Rick Rude, Vader en “Stunning” Steve Austin. Ben je nu ook wel benieuwd geworden naar deze worstelende Sting bekijk dan de unieke promotrailer over zijn WWE 2K15 optreden.

Sting zal beschikbaar zijn voor wie de game in pre-order bestelt bij een van de deelnemende retailers voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. WWE 2K15 staat internationaal gepland voor release op 31 oktober 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.