Zit je nu nog steeds op je PlayStation 3 te gamen? Gooi die spaarvarken kapot, koppel je PlayStation 3 los en ren naar de dichtstbijzijnde Game Mania voor de PlayStation 4 inruilactie.
Wanneer je nu je oude PlayStation 3 met minimaal 160 GB HDD inlevert en een PlayStation 4 (500 GB) koopt betaal je slechts €249,- in plaats van €399,-. De meeste van ons bij Female-Gamers zijn al naar de Game Mania gerend want dit is een te mooie actie om te laten liggen! De PlayStation 4 heeft een harde schijf van 500 gb, je krijgt er een DualShock 4 controller, Mono headset, netsnoer, HDMI-Kabel en USB kabel bij. Om dit promoverhaal helemaal compleet te maken doen ze er ook nog 2 weken GRATIS PlayStation Plus erbij. Overigens is het ook een goed idee om naar een jaarabonnement voor PlayStation Plus te kijken. Voor slechts €49,98 heb je een jaar lang alle voordelen van PlayStation Plus met daarbij ook iedere maand gratis games. Zit je nu nog rustig te lezen of ben je al weg….
Hier dan nog even de kleine lettertjes van deze geweldige actie. Consoles dienen compleet (incl. netstroomadapter en DualShock 3 Controller) en in goede staat te zijn. En minimaal een harde schijf van 160 GB te bevatten. De ingeleverde consoles dienen eerst getest te worden door de Game Mania, dit kan 48u duren. Voor deelname dien je min. 18 jaar te zijn en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs. Game Mania behoudt het recht om consoles te weigeren. Voor de volledige inruilvoorwaarden stap de store binnen of klik op deze link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.