Eerder mocht ik al de beta van Hazard Ops voor jullie spelen. Nu is er een open beta en kan jij ook deze waanzinnige third-person shooter uitproberen.
In de open beta is er een nieuwe game mode “King of the Hill”, hierbij zullen teams van huurlingen strijden voor de controle van strategische locaties. Met het juiste evenwicht tussen aanval en verdediging en het veroveren van strategische locaties zorgen ervoor dat jij de winnaar word in deze modus.
Je mag ook in een nieuwe co-op map spelen genaamd “Skull Island”. Deze ooit rustige oord is volledig overgenomen door gemuteerde soldaten. Terwijl de kogels, granaten, vlammen etc om je oren vliegen moet jij het zien te overleven op dit eiland door gebruik te maken van het terrein, land of zee. Bekijk hieronder de nieuwe screens van deze map.








Om de open beta te vieren heeft Infernum in Berlijn wat mensen uitgenodigd om te ervaren wat de “Play Hard. Die Hard” attitude van Hazard Ops nu eigenlijk betekend. Hoe de Berliners dat ervaarden kun je hieronder bekijken in de Hazard Ops OBT trailer.

Als je mijn preview over Hazard Ops beta gemist heb klik dan op deze link om deze terug te vinden. Begint het na het zien van de beelden bij jou te kriebelen en wil je ook graag een potje knallen? Schrijf je dan nu in via deze link voor de open beta van Hazard Ops.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.