De Pokémon Company International heeft in de nieuwste gameplaytrailer opwindende nieuwe functies en verhaalelementen bekendgemaakt over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.
Vandaag is er een nieuwe megageëvolueerde Pokémon bekendgemaakt, Mega Metagross. Mega Metagross, de Iron Leg Pokémon, is een krachtige Pokémon van het type Steel en Psychic. Door een mega-evolutie verandert de Ability van Metagross in Tough Claws, waardoor de kracht van zijn aanvallen bij lichamelijk contact sterker wordt. Door zijn betere Attack, Defense, Sp. Atk en Sp. Def is Mega Metagross de Pokémon bij uitstek voor de aanval en de verdediging.
Pokémon-Amie bekend uit Pokémon X en Pokémon Y keert terug waardoor trainers sterkere banden ontwikkelen met hun Pokémon wanneer ze spelletjes samen met hen spelletjes spelen en ze hun speciale snacks, Poké Puffs te voeren. Met Cosplay Pikachu kun je Pikachu Rock Star, Pikachu Belle, Pikachu Pop Star, Pikachu Ph.D. en Pikachu Libre! Ontmoeten. In augustus wordt er hierover meer bekend gemaakt.
Er is ook meer informatie bekendgemaakt over Mega Diancie. Wanneer Diancie mega-evolueert tot Mega Diancie, krijgt hij de Magic Bounce Ability, waarmee eventuele statuscondities of stat-verlagende effecten worden teruggeslagen naar degene die ze probeert te beïnvloeden. Door mega-evolutie wordt de Speed van Mega Diancie enorm groot, tegelijkertijd gaan zijn Attack en Sp. Atk met sprongen vooruit, alleen zijn Defence en Sp. Def gaan omlaag. De impulsen helpen Mega Diancie met zijn snelle, krachtige aanvallen zoals Diamond Storm en Moonblast.
Bekijk hieronder de nieuwste gameplaytrailer om alvast een kijkje te nemen over wat jullie kunnen ontdekken in het nieuwe avontuur in de Hoenn-regio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.