MXGP: The Official Motocross Videogame zal deze herfst naar de PlayStation 4 komen.
De PlayStation 4-versie heeft talloze nieuwe mogelijkheden:

  • Nieuwe functies: 18 circuits, waarvan 4 gloednieuwe, voor een volledige MXGP-ervaring: Italië – Arco di Trento; Bulgarije – Sevlievo ; Tsjechische Republiek – Loket; Europa – Lierop
  • Rood nummerbord: net als in het echt krijgt de coureur die het klassement aanvoert zijn eigen nummerbord met een andere achtergrondkleur (rood)
  • Exclusieve PlayStation 4-functie: de lampjes op de controller veranderen van kleur, afhankelijk van het toerental van de motor

Andere verbeteringen:o Vervormbaar terrein met real-time graphicso Gedetailleerdere modellen van motoren met vier keer grotere textures dan in de PlayStation 3-versieo Verbeterde 3D-personagemodelleno Nieuw systeem voor belichtingsomgeving (op basis van Yebis 2)o Verbeterde audio met bredere 3D-geluidspositioneringo Meer coureurs tegelijk op het circuitMXGP – The Official Motocross Videogame is gebaseerd op een van de meest adrenalinevolle en uitdagende kampioenschappen die bestaat, boordevol emotie, realisme, modder en ongelooflijke sprongen op weg naar de overwinning. Er zijn veel nieuwe features toegevoegd die niet alleen motorcrossfans zullen bekoren maar ook alle liefhebbers van racegames.MXGP – The Official Motocross Videogame bevat alle rijders, teams, motoren en regels van het officiële MXGP seizoen 2013 inclusief een nieuw vormgegeven carrièremodus waarmee je de Motorcross levensecht kunt beleven. De game is ontwikkeld door Milestone Studio en is deze herfst beschikbaar voor PlayStation 4. De game is al verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.