Heb je MapleStory inmiddels al gespeeld met de meeste karakters en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan je vanaf vandaag aan de slag met Zero.
Zero is het kind van Rhinne, de Godin van de Tijd, die in tweeën werd gesplitst door de kwaadaardige en jaloerse Zwarte Magiër; dit resulteerde in een man en een vrouw: Alpha en Beta. Opgesloten in de Mirror Wereld, een onstabiele en onvolledige schaduw van Maple Wereld, moeten Alpha en Beta strijden door dit vreemde land om hun krachten te bundelen en uit te breken, om hun lot te vervullen en de nieuwe Godin van de Tijd te worden.
Uiteraard heeft Zero nieuwe wapens die evolueren en levelen met het karakter. Alpha zwaait met een langzwaard genaamd Lazuli en Beta draagt een veel zwaarder wapen mee genaamd Lapis. Iedere 10 bereikte levels zorgen voor een upgrade van het wapen tot je level 170 hebt bereikt. Bij het aanvallen gebruikt zero een combinatie combo systeem waardoor krachtige en spectaculaire combo’s mogelijk zijn met een aanvalsknop.

“We zijn verheugd om Maplers het volgende unieke karakter te geven, en een volledig nieuw en spannend avontuur om van vooraf aan te beleven,” zei Anna Kwon, Product Manager bij Nexon Europe. “Voor zowel de meer ervaren spelers als nieuwkomers zal dit een geheel nieuwe uitdaging zijn en een geweldige kans om weer op te gaan in de vreemde en fantastische Maple Wereld.”

Om de komst van Zero te vieren zijn er in juli een aantal evenementen. Gisteren 2 juli is het Zero Red Coin evenement begonnen. Hiermee krijgen spelers de kans om speciale rode munten te verzamelen waarmee toegang tot Zero Gratias Ring verkregen kan worden. In de Zero Gratias Ring kan je weer krachtige beloningen winnen. Op 6 juli start Hot Time waarmee spelers die deelnemen krachtige in-game items kunnen verdienen. Daarnaast zijn ook het Spirit Pendant evenement en het Bull Festival evenement in juli actief. Krijg je zin om meteen te starten met Zero in MapleStory klik dan op deze link. Veel plezier in MapleStory!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.