Disney fans opgelet binnenkort kan je jouw droomwereld beleven in de nieuwe Nintendo 3DS spel, Disney Magical World.
Dit unieke spel wordt op 24 oktober gelanceerd voor de Nintendo 3DS en 2DS. Je maakt je eigen avatar en droomleven en begint zo een fantasie avontuur met meer dan 60 beroemde Disney personages. Vanaf het centrale plein kun je afreizen naar de omringende werelden. Reis af naar de wereld van Alice in Wonderland of laat je betoveren door de wereld van Aladdin. Uiteraard zijn er nog veel meer werelden allen geïnspireerd op een van de vele Disney films. Sluit vriendschap met je favoriete personages, beheer een cafe om spelmunten te verdienen, ga op spokenjacht of bezoek steden van vrienden.


Disney Magical World biedt talloze mogelijkheden om dingen aan te passen en creatief bezig te zijn. Er zijn meer dan 1.000 voorwerpen waar spelers hun eigen ontwerpen aan kunnen toevoegen om honderden Disney kostuums, accessoires en meubels te maken. Ontwerp je eigen café met daarbij een geheel eigen menu door jou samengesteld. Wanneer je succes hebt met je café kan het zomaar zijn dat een van de bekende Disney personages jouw café bezoekt. Het persoonlijke “My Room”-vertrek boven het café biedt ook de mogelijkheid een eigen plaats te creëren met nog meer voorwerpen en meubels.


Wil je wat meer avontuur dan kun je ook een van de vele spannende missies spelen en verschillende voorwerpen verzamelen. Door magische staven met verschillende eigenschappen te verzamelen en te gebruiken, kunnen spelers zich een weg banen door bossen en kerkers vol spoken. Tijdens deze actierijke uitstapjes kunnen spelers ook diverse Disney personages helpen verloren voorwerpen terug te vinden.


Spelers van Disney Magical World kunnen ook verbinding maken met vrienden om hun creatieve werk met elkaar te delen. Wanneer spelers hun Nintendo 3DS- of 2DS-systemen hebben verbonden via draadloze communicatie, kunnen ze elkaars dorpen en steden verkennen en kostbare voorwerpen uitwisselen.


Spelers die het avontuur willen uitbreiden, kunnen vanaf november 2014 een volledige wereld, gebaseerd op Pirates of the Caribbean, aanschaffen als aanvullende content. In deze wereld treffen spelers nieuwe missies en personages, natuurlijk inclusief Captain Jack Sparrow. Vanaf de lancering worden via Nintendo Zone-hotspots in Europa unieke gratis voorwerpen verspreid, inclusief nieuwe kostuums, recepten en café-voorwerpen. Vanaf de lancering worden ook speciale AR-kaarten van Disney Magical World verspreid die gebruik maken van de Augmented Reality-mogelijkheden van de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen.

2 Comments on “Disney Magical World op de 3DS”

  1. Ziet er echt schattig uit, en veel creatieve mogelijkheden. Dit spel komt zeker op me lijstje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.