Ben je net als ik ook nog aan het sparen voor Xbox One maar wil je wel heel graag Dead Rising 3 spelen? Lees dan snel verder…
De veelgeprezen Xbox One game Dead Rising 3 komt ook naar de PC en wel precies op de dag dat de Xbox One in Nederland beschikbaar is, toeval? Heb je dus op 5 september nog niet voldoende in je spaarpot dan kan je de game vanaf die datum spelen op je PC. De volledige titel is Dead Rising 3 Apocalypse Edition en deze bevat naast de PC game Dead Rising 3 ook 4 DLC’s.
De feiten op een rij: • Welkom bij Los Perdidos – 10 jaar na de gebeurtenissen in Fortune City worden spelers meegenomen naar de enorme open en geïnfecteerde wereld van Los Perdidos terwijl ze worden omgeven door actie en verbluffende visuals. • Alle survival horror actie komt naar de PC – Volledig geoptimaliseerd voor PC in hoge resolutie.• Meer zombies dan ooit tevoren – De zombies zijn slimmer en dodelijker dan ooit met AI en een gedeeld bewustzijn dat spelers dwingt om al hun sluwe vaardigheden en creativiteit te gebruiken om in leven te blijven. De verpletterende horde zombies hebben oneindig veel variatie en afschrikwekkende details.• Honderden unieke combo wapens en voertuigen – Combineer en customize honderden gevonden stukken uit de Sandbox-wereld, waaronder de gruwelijke Boom Cannon wapen of het Party Slapper voertuig. • Face the horror alleen of met een vriend – Bundel je krachten met een vriend voor een eindeloze zombie-kill chaos en verdien ervaringspunten die te gebruiken zijn in de single player modus.
Zodra school begint of je net terug bent van vakantie kan jij aan de slag in deze horror game met verbeterde personages en achtergronden, intense actie en meer zombies dan je ooit had durven dromen. De game speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van Dead Rising 2 af. Je treed in de voetstappen van jonge monteur Nick Ramos die in de stad Los Perdidos een manier moet vinden om te ontsnappen aan duizenden bloeddorstige zombies. Alsof dat nog niet voldoende druk geeft is er ook nog de dreiging van een militaire aanval, die de stad en haar bevolking zal uitroeien. Juist ja ze zitten al met ongeduldige handen boven die rode knop te wachten. Help jij Nick de besmette stad te ontvluchten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.