Waar worden wij blij van? Van sterke vrouwelijke karakters in games uiteraard! En chocolade, bosjes bloemen en andere clichés. Enfin, Assassin’s Creed Unity verwelkomd Elise in de groep!
Assassin’s Creed Unity RomanNaast de nieuwe CGI-trailer biedt Ubisoft fans de unieke kans om de nieuwe roman van Oliver Bowden, bekend van de eerdere bestseller Assassin’s Creed boekenreeks, te pre-orderen. Deze nieuwe Penguin Books paperback is gebaseerd op Assassin’s Creed Unity en gaat verder waar de vorige boekenserie ophield. Het boek neemt je mee op een reis waarin het schrille contrast tussen arm en rijk een versplinterde natie in vuur en vlam zet. Verteld vanuit het perspectief van Elise volg je haar terwijl ze samen met Arno verwikkeld raakt in het eeuwenoude conflict tussen de Assassins en de Tempeliers. Op zoek naar vergelding voor alles wat hen is afgenomen leidt hun avontuur hen door een wereld waar het gevaar van alle kanten op de loer ligt.Elise: The Fiery Templar figurineVoor de echte verzamelaars onder ons is het weer tijd voor een nieuwe Ubi Collectible! ‘Elise: The Fiery Templar’ is een gedetailleerde figurine die Elise afbeeldt terwijl ze door het vizier van haar pistool kijkt en haar zwaard achter haar rug verbergt. Haar houding onderlijnt haar onafhankelijke en krachtige persoonlijkheid tijdens een periode van chaos en brutaliteit. Dit verzamelitem kan samengevoegd worden om een diorama te vormen met de eerder onthulde figurine ‘Arno: The Fearless Assassin’. Dit verzamelitem bevat eveneens extra digitale content voor Assassin’s Creed Unity.Assassin’s Creed Unity is vanaf 28 oktober wereldwijd verkrijgbaar, het boek ‘Assassin’s Creed Unity’ is verkrijgbaar vanaf november en de ‘Elise: The Fiery Templar’ figurine is verkrijgbaar vanaf 14 oktober 2014 voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.