Met meer dan 4.6 miljoen spelers voor de Destiny bèta kan dit toch wel een enorm succes genoemd worden. Hebben jullie de bèta gespeeld?
Miljoenen mensen speelden de nu al bekroonde game Destiny tijdens de bèta ter voorbereiding op de lancering op 9 september. De Destiny bèta bevatte een voorproef van belangrijke activiteiten uit de game. Op 17 juli startte de bèta eerst op de PlayStation 4 en PlayStation 3 en kwam zondag avond tot een einde. In totaal hebben 4.638.937 unieke spelers deelgenomen.

“Dit is de grootste bèta van deze console generatie en de grootste console bèta ooit voor een nieuwe video game IP,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.”
Pete Parsons, COO van Bungie voegt toe: “We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.”

Ook onze Didi speelde de bèta lees hier wat ze ervan vond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.