Herken je dat? Je staat in een winkel en een vriendelijk lachende caissière vraagt je of je een klantenkaart hebt. Oh ja die… heb ik ergens.Vrolijk begin je te zoeken, in je portemonnee die uitpuilt met klantenkaarten en pasjes van alle winkels. Naast de portemonnee heb ik zelf ook nog een apart mapje voor klantenkaarten, en je raad het vast al, deze zit 9 van de 10 keer niet in mijn tas. Teleurgesteld laat je weten dat je geen klantenkaart bij je hebt en de vrolijke caissière legt je uit dat als je de kassabon bewaart je de punten later nog bij kan schrijven.


De eerst volgende keer bij de winkel herinner je de kassabon, je maakt je portemonnee open en je herinnert je dat je de kassabon pas geleden hebt weggedaan omdat je portemonnee weer eens te vol zat. Wie herkent zich hier niet in? Wist je dat er nu een oplossing voor is? En nog wel een geweldige oplossing! Alle pasjes samengevoegd in een app op je telefoon. Wat wil je nog meer!

De app heet Stocard en is verkrijgbaar via iTunes en via de Google Play store en werkt heel eenvoudig. Je zoekt al je klantenkaarten bij elkaar en zoekt deze op in de lijst van winkels. Je scant vervolgens de barcode met je telefoon en je klantenkaart wordt opgeslagen. Je kunt ook nog een foto maken van je klantenkaart.

De eerst volgende keer dat je naar de winkel gaat en je pasjes vergeten bent kan de caissière de code vanaf je telefoon scannen. Het kan wel voorkomen dat er winkels zijn die je klantenkaart nog niet kunnen scannen omdat ze nog oude apparatuur hebben, echter kunnen je barcodes ingevoerd worden zodat je toch gebruik kan maken van het puntenspaarsysteem of kortingen. Een geweldige oplossing dus!

Voorlopig is dit mijn laatste appcheck, ik wil jullie lezers bedanken voor het lezen! Na mijn bevalling hoop ik dat er weer een hoop nieuwe apps zijn waar ik jullie alles over kan vertellen.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.