Square Enix kondigt verschillende Final Fantasy games aan, zowel next gen als mobiele apps.
Final Fantasy VII G-BIKEFinal Fantasy VII G-BIKE zal als gratis app naar iPhone en Android komen. Een spannend en snel achtervolgingsspel die je waarschijnlijk wel uit Final Fantasy VII kent.G-BIKE is een van de meest geliefde minigames uit de Final Fantasy-serie. G-BIKE, dat verscheen in Final Fantasy VII (uitgebracht in 1997), kon op een specifiek punt in het hoofdverhaal of in de Gold Saucer-speelhal worden gespeeld. Dit keer staat G-BIKE in de schijnwerpers, een volledige remake en een gloednieuwe mobiele spelervaring op basis van moderne technologie. Final Fantasy VII G-BIKE is een authentiek racespel waarin je door de wereld van Final Fantasy VII snelt. Spelers kunnen genieten van spannende, supersnelle motorachtervolgingen en diepgaande RPG-elementen, zoals aanpassingsmogelijkheden, groeiende personages en verzamelobjecten.


Final Fantasy TYPE-0Final Fantasy TYPE-0, dat oorspronkelijk in 2011 is uitgebracht in Japan voor PlayStation Portable, komt naar het Westen als een HD-remaster voor het PlayStation 4 en de Xbox One. Daarnaast is de Westerse release van Final Fantasy Agito (dat al verkrijgbaar is in Japan) bevestigd voor iOS- en Android-apparatuur.Hajime Tabata, director of Final Fantasy TYPE-0:

“De stem van onze Westerse fans was instrumentaal voor de ontwikkeling van Final Fantasy TYPE-0, en we vinden het fantastisch dat we deze titel binnenkort kunnen uitbrengen. De nieuwe PlayStation 4 en het Xbox One-platform hebben echt geholpen om de dynamische en turbulente wereld van Orience opnieuw tot leven te brengen.”


Final Fantasy AgitoHet door oorlog verscheurde land Orience is tevens de plek waar Final Fantasy Agito zich afspeelt. Spelers kruipen op mobiele iOS- en Android-apparaten in de huid van een cadet in de Dominion of Rubrum om Agito, een geprofeteerde redder van Orience te worden.Een aantal belangrijke functies voor Final Fantasy Agito zijn:

  • Aanpassingsmogelijkheden voor personages: Creëer een uniek personage in de wereld van Final Fantasy Agito. Spelers krijgen toegang tot diverse aanpassingsopties voor personages, waaronder geslacht, gezichtstrekken, kapsels en nog veel meer.
  • Spelerskeuze: Communiceer met andere cadetten op Akademeia, inclusief belangrijke personages uit Final Fantasy TYPE-0. De beslissingen die je hier neemt, beïnvloeden het verloop van de geschiedenis in het spel en daarmee de wereldwijde spelerscommunity.
  • Missies: Voer missies uit om te levelen. Vind of maak het ultieme wapen. Ga de confrontatie aan met sterke vijanden in grootschalige, coöperatieve gevechten, waarbij de hele spelerspopulatie van Final Fantasy Agito wordt betrokken.

Final Fantasy Agito werkt met in-app aankopen en kan gratis worden gedownload op iOS- en Android-apparatuur. Op dit moment is voor geen van de titels een releasedatum vastgesteld.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.