Theatrhythm Finals Fantasy Curtain Call (de game waarvan ik de titel altijd even tien keer op spelling moet checken) heeft een releasedatum. De game zal 19 september 2014 exclusief naar de Nintendo 3DS komen.
Tevens krijgt de game een Limited Edition-versie. Deze Limited Edition bevat een exemplaar van het spel en de muziek-cd “Theatrhythm Finals Fantasy Curtain Call – Remix Selections” met 5 tracks.Ichiro Hazama, producent:

“Muziek is een integraal onderdeel van de Final Fantasy-ervaring die een aanvulling vormt op de gameplay. Net als bij de vorige titel wilden we een spel waarin de muziek in de schijnwerpers staat en de RPG-gameplay die ervaring verbetert. Onze fans hebben iets om naar uit te kijken, want ze kunnen hun favoriete nummers uit de hele Final Fantasy-catalogus opnieuw beluisteren.”

Belangrijke eigenschappen zijn:

  • Versus Mode – Spelers kunnen nu een duel aangaan met vrienden en andere gebruikers
  • Quest Medleys – Nummers uit de enorme Final Fantasy-muziekcatalogus worden gebruikt als achtergrond voor unieke quests; spelers kunnen hun eigen routes bepalen door korte, middellange en lange avonturen. Spelers kunnen deze quests ook delen met vrienden.
  • Nieuwe personages – Het spel bevat meer dan 60 personages uit de serie, waaronder Barret (Final Fantasy VII) en Yuna (Final Fantasy X-2). Ook personages uit spin-offs, zoals Benjamin (Final Fantasy Mystic Quest), Ramza (Final Fantasy Tactics) en Zack (Crisis Core -Final Fantasy VII-) maken hun debuut in dit spel.
  • CollectaCard Crystarium – Als spelers nummers doorlopen en gevechten winnen, kunnen ze CollectaCards verzamelen om de statistieken van hun personage te verbeteren..
“Net als bij de vorige titel wilden we een spel waarin de muziek in de schijnwerpers staat en de RPG-gameplay die ervaring verbetert. Onze fans hebben iets om naar uit te kijken, want ze kunnen hun favoriete nummers uit de hele Final Fantasy-catalogus opnieuw beluisteren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.