Wat is ons geduld op de proef gesteld! De gamewinkels werden overstelpt met vragen van ouders wiens kinderen de Xbox One op hun verlanglijstje hadden staan wanneer deze nu toch te koop zou zijn in Nederland. Nu is daar eindelijk het verlossende antwoord.
Ik zal jullie niet langer in spanning houden, de Xbox One is vanaf 5 September verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee versies straks beschikbaar een Xbox One met Kinect voor €499,- en een zonder voor €399,-

De Xbox One heeft standaard een 500GB harde schijf, Blu-ray-speler, ingebouwde Wi-Fi en uiteraard krijg je er standaard een Xbox One draadloze controller bij. Om je de voordelen van een Xbox Live Gold abonnement te laten ervaren krijgen nieuwe leden er ook een standaard 14-daagse proefversie. Het voordeel van de Xbox One met Kinect is controle via gebaren, biometrische aanmelding, controller paring, directe personalisatie, scannen van QR-codes en ook nog de mogelijkheid om te kunnen Skypen (video-oproepen) met je vrienden over heel de wereld. Met de verbeterde Kinect kan je spellen gaan spelen zoals ‘Kinect Sports Rivals’, ‘Dead Rising 3’ en ‘Project Spark’. Met de geweldige exclusieve Xbox games die eraan zitten te komen zoals o.a. mijn favoriet ‘Fable: Legends’ maar ook ‘Halo: The Master Chief Collection’ en ‘Forza Horizon 2’, is de Xbox One een next gen console die je gewoon in huis wilt hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.