De kaartgame Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival ontwikkeld door Konami is nu beschikbaar voor de Nintendo 3DS zowel digitaal als fysiek. Bekijk hier ook de trailer van deze game.
In Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival word de focus gelegd op de personages en gebeurtenissen van de bekende tv serie. Met 12 bespeelbare personage’s ga jij de strijd aan tegen andere spelers. Iedere personage heeft een op maat gemaakte kaartendek waardoor je als speler meteen aan de slag kan in een duel. Het is daarnaast voor de gevorderde speler ook mogelijk om een eigen kaartendeck te maken met ruim 5700 verschillende kaarten binnen de game. In de game kom je ongeveer 40 bekende karakters uit de serie tegen. Begin je nog maar net dan zijn er binnen de game tutorial’s om te volgen zodat jij ook voorbereid de strijd binnen deze game aan kan gaan. De game is zoals eerder gezegd verkrijgbaar via de Nintendo eShop of fysiek. Bij de fysieke versie krijg je drie exclusieve kaarten: Snow Plow Hustle Rustle, Night Express Knight en Special Schedule.
Naast Yu-Gi-Oh! Zexal World Duel Carnival voor de Nintendo 3DS is er ook een Yu-Gi-Oh! Duel Arena gelanceerd voor de PC. In deze free-to-play online game kunnen spelers met Yu-Gi-Oh! Officiele Trading Card game voor de PC spelen. Hierbij zijn er meer dan 5800 kaarten beschikbaar om mee te spelen en worden er zelfs nieuwe kaarten gemaakt en later toegevoegd. Ga het duel aan met spelers over de hele wereld, verbeter je vaardigheden of leer de game in een tutorial mode. Ik zeg schud de kaarten uit je digitale mouw en ga aan de slag binnen Yu-Gi-Oh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.