Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Deze week: Wheels of Steel Cosplay.
Naam:Plaats: – EngelandBeroep:

Ik benadruk het nog maar eens, cosplay is voor IEDEREEN! Nog maar 10 jaar oud en nu al beroemd! Wheels of Steel Cosplay (zijn echte naam is prive) is op cons te vinden met zijn vader als sidekick (Alfred bij Batman en Happy Hogan bij Iron Man), maar het is toch altijd de zoon en niet de vader die in de spotlight staat! En wat wil je ook als je je rolstoel ombouwt tot de meest stoere dingen zodat ze volledig bij je cosplay passen?! Wheels of Steel Cosplay heeft nog niet veel cosplays op zijn naam staan maar de cosplays die hij al wel heeft zijn super stoer en de toekomst zal vast nog veel meer toffe dingen brengen!

 

Iron Man – Marvel, vader als Happy Hogan
 

 

Batman – DC, vader als Alfred
 

 

Ron Weasley – Harry Potter

Wil je meer van Wheels of Steel Cosplay zien? Dan kun je hier terecht!Website: Facebook.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.