Morgen is het 5 mei en dat betekent dat overal in Nederland van alles te doen is rondom de bevrijding van Nederland 69 jaar gelden. Met de app Bevrijdingsdag kun je gemakkelijk te zien waar je waar kunt doen.
In de app wordt per plaats activiteiten aangegeven. Je kiest je locatie uit en je kunt zien hoeveel podia er zijn. Via programma kun je zien wie er allemaal optreedt, op welke locatie en tijdstip.


Via plattegrond zie je waar je zijn moet en via info heb je een overzicht van de huisregels. Verder kun je nog door gelinkt worden naar Twitter van de juiste plaats en kun je op deze manier op de hoogte gehouden worden van al het laatste nieuws. De app is erg handig om op de hoogte van alle gebeurtenissen, een must have voor de dag dat er in Nederland van alles te doen is om de bevrijding te vieren. De app is te downloaden via de iTunes en de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.