Nog maar een paar weekjes en dan komt bij ons de tweede kleine. In de weken naar de bevalling ben je als mama veel aan het regelen. Zo natuurlijk ook een van de belangrijkste dingen: de naam!


Met de app Babynamen kun je heel leuk inspiratie opdoen voor je kindje. Weet je nog niet wat het word? Dan kun je zowel jongens als meisjesnamen door elkaar bekijken. Je kunt ervoor kiezen door de populairste namen te bladeren maar je kunt ook per letter alle namen doornemen.

Weet je al wat je krijgt en wil je specifiek zoeken dan kun je ook alleen jongens of alleen meisjesnamen bekijken. Heb je alles ingesteld dan kun je via de rode knop namen voorbij laten komen.

Vind je een naam leuk? Voeg hem dan toe aan favorieten, je maakt dan een lijstje met alle namen die je leuk vind. Wil je meer weten over een naam dan kun je alle informatie over deze naam doorlezen. Hoeveel kinderen kregen de naam in de afgelopen jaren, wat betekend de naam en waar stamt de naam vanaf?

Ben je klaar met bekijken dan kun je naar favorieten om een overzicht te bekijken van alle namen die je hebt toegevoegd en dan wordt het natuurlijk wegstrepen. Welke naam past bij jouw kleintje? Wij weten die van ons al! Maar die verklappen we natuurlijk nog niet. De app is verkrijgbaar via iTunes voor de iPhone.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.