Vandaag viert Sony de tiende verjaardag van de populaire game Singstar. Singstar is een van de best verkochte muziekgames aller tijden. Om dit te vieren kondigt Sony een nieuwe editie aan van de game voor de PlayStation 4.


De game zal later dit jaar uitkomen.Verder zul je jouw iOS android apparaat kunnen gebruiken als microfoon. De game zal de naam Singstar: Ultimate Party krijgen. Sony zal het gehele jaar de verjaardag van Singstar vieren met leuke extra’s zoals nieuwe tracks en andere extra’s die nog niet omschreven worden. Dave Ranyard, Studio Director van SCEE WWS laat het volgende weten:

wrote
“Ik kan bijna niet geloven dat het alweer tien jaar geleden is dat we SingStar™ voor het eerst introduceerden – het is fantastisch om te zien hoe de populariteit van het merk het afgelopen decennium is gegroeid met wereldwijd 26 miljoen verkochte discs en 25 miljoen gedownloade tracks. We waren echt revolutionair in 2004, sociale of partygames waren er toen nog niet en het idee dat je MET een console kon zingen was erg nieuw! Maar zoals we altijd hebben gezegd, mensen zingen graag samen – en SingStar™ heeft altijd voldaan aan de behoefte om samen te zingen. Het is heel opwindend om vandaag aan te kondigen dat we SingStar™ hebben herontworpen, dit keer voor de digitale generatie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.