Diana duikt in de archieven en vertelt je over de game-juweeltjes van weleer. Iedere maand staat een ander jaar centraal. Deze maand duiken we in het jaar 2000.
Mario Party 2
Gespeeld op: Nintendo 64Release jaar: 2000Uitgever: NintendoOntwikkelaar: Hudson SoftMario Party 2 is een computerbordspel. Het bordgedeelte wordt regelmatig afgewisseld met het spelen van mini-games. Je kan deze game in je eentje spelen of met je vrienden. Dit is deel twee uit de serie, waarvan inmiddels deel negen is uitgebracht en onlangs een nieuw spin-off deel, Mario Party: Island Tour, voor de handheld Nintendo 3DS. Mario Party 2 kent 64 nieuwe mini-games en zes speelborden met elk hun eigen thema: Pirate Land, Western Land, Space Land, Mystery Land, Horror Land, Bowser Land.


Deze game heb ik gespeeld via een emulator op de PC en ook alleen singleplayer. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben sinds dit deel al fan van deze serie en hij heeft me nog nooit teleurgesteld. Iedere keer denk ik dat ze hem niet meer leuker kunnen maken en iedere keer lukt het Nintendo toch weer. Toch is het niet zo dat voorgaande delen daardoor minder leuk worden om te spelen. Ieder deel heeft weer iets unieks, waardoor het leuk blijft om te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.