Ubisoft heeft laten weten dat Far Cry 4 eraan komt. Far Cry 4 komt 20 november 2014 naar de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.
De game zal zich afpselen in Kyrat. Kyrat ligt in de Himalaya’s. De Koning die zich er “de Koning” noemt is niet een zachtaardige gozert en zijn kledingstijl laat ook te wensen over. Ubisoft belooft een uitgebreid aanbod aan wapens, voertuigen en dieren, eigenlijk wat we van Far Cry 3 gewend zijn dus.Automatisch een Limited Edition bij de release hebben? Pre-order de game dan! Je krijgt met de pre-order toegang tot Hurk’s Redemption: drie singleplayer-missies waarin Hurk uit de DLC van Far Cry 3 de hoofdrol speelt. Ook heeft de Limited Edition The Impaler, het kenmerkende wapen van Hurk.Uiteraard horen we tijdens de E3 meer.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.