Vandaag heeft de organisatie van EpiCon bekend gemaakt dat er dit jaar twee EpiCon edities te organiseren. Een zogenaamde ‘Summer’ (5 en 6 juli) en ‘Winter’ (6 en 7 december) editie.
Waarbij de zomer meer gericht zal zijn op eSports, Game of Thrones en zombies. De winter editie zal podium bieden voor cosplay, film, show, optredens en meer.Het bericht dat onder andere op Facebook te lezen is:

Wegens grote interesse van verschillende partijen heeft de organisatie besloten om dit jaar twee EpiCon edities te organiseren, waarmee de kwaliteit van beleving gegarandeerd kan worden. Op 5 en 6 juli a.s. vindt EpiCon Summer 2014 plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Voor slechts € 12,50 kunnen bezoekers van EpiCon Summer genieten van een spectaculair aanbod aan gaming, eSports, Game of Thrones en zombies.EpiCon Winter 2014 vindt plaats op 6 en 7 december, waar niet alleen de werelden van gaming en cosplay samen komen, maar een complete entertainment beleving wordt neergezet met film, show, optredens en meer, uniek voor Nederland.

Uit de reacties die je op Facebook kan lezen zijn niet alle fans blij met dit nieuws. Het was een mooi evenement waar alles werd gecombineerd, maar nu toch opgesplitst lijkt te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.