De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Splinter Cell Blacklist
Releasedatum: 20 augustus 2013Genre: Stealth Publisher: UbisoftPlatform: Xbox 360, PC, Wii, PS3Gezien bij: Game Mania voor €19,98Deze game is het vervolg Conviction, je speelt eveneens als Sam Fisher die wordt aangesteld als de waarnemend commandant van de afdeling Fourth Echelon – een elite eenheid. Deze eenheid moet de corrupte Third Echelon te vervangen. Terwijl de Fourth Echelon de missies van de Third Echelon af aan het ronden is, heeft een groep van twaalf terroristen snode plannen om de economie van de VS aan te vallen. Het is aan Sam Fisher en zijn nieuwe team om deze plannen te dwarsbomen. In dit vervolg wordt de nieuwe mogelijkheid Mechanid Killing in Motion geïntroduceerd. Hiermee wordt het mogelijk om doelen te markeren, deze om te leggen en tegelijkertijd te vluchten.

Haal deze game in huis als je het leuk vindt om subtieler te werk te gaan. Door het stealth karakter zul je van tevoren je kansen moeten inschatten en hierop inspelen.Sla deze game over als je liever gedachteloos wil knallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.