De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
LA Noire
Releasedatum: 20 mei 2011Genre: DetectivePublisher: RockstarPlatform: Xbox 360, PC (en PlayStation 3)Gezien bij: Bol.com voor €9,99 (PC) of €12,99 (Xbox 360)

In dit spel speel jij Cole Phelps, een ex-militair die zich aan heeft gemeld bij de LAPD. Je begint als wijkagent en lost bij toeval een moord op. Je promoveert en krijgt een partner. Je blijft het hele spel bezig met het oplossen van misdaden en als je het goed doet, gaat het ook steeds beter met je carrière. Je moet vaak verdachten verhoren en goed letten op gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Om dit zo realistisch en goed mogelijk in de game weer te geven, werden de acteurs door maar liefst 32 camera’s gefilmd. Maar er is meer, deze game is namelijk heel groot en uitgebreid. Je kunt heel veel doen in deze sandbox game. Sporen zoeken, getuigen checken en wil je wat meer actie dan kun je altijd de criminaliteitsoptie gebruiken. Oftewel, vele uren gameplay en plezier!
Haal deze game in huis als je geduld hebt en de ervaring van verhoren en gezichten lezen eens wilt meemaken.Sla deze game over als je alleen snelle actie zoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.