Er zijn nieuwe screenshots verschenen voor MotoGP14. In de nieuwste screenshots zien we twee van de beroemdste MotoGP-circuits: het TT-Circuit Assen en het Circuit de Barcelona-Catalunya.
Andrea Basilio, Game Director bij Milestone:

“Ons getalenteerde team heeft het mogelijk gemaakt de beleving van racen in het MotoGP wereldkampioenschap over te brengen in MotoGP™14. Het gaat dan niet alleen om gameplay of graphics maar ook om de sensatie van het rijden op een circuit, de emoties, de omgevingen, lichten, geluiden en sfeer die een Grand Prix-weekend kenmerken. Elk circuit heeft z’n eigen kenmerken die we dankzij de nieuwe grafische engine en Yebis2 tot leven kunnen brengen. Ik ben er zeker van dat de screenshots iedereen van de kwaliteit van de game zullen overtuigen.”

Assen
Het Circuit van Drenthe is het enige circuit waar sinds de start van het Wereldkampioenschap wegrace in 1949 elk jaar een race is verreden. Tot 1954 werden de races verreden op een stratencircuit, daarna op het speciaal hiervoor gebouwde permanente circuit. Na renovatie in 2005 en 2006 werd de lengte van het circuit ingekort van meer dan 6km naar 4,545km.

Catalunya
In 1989 werd in een van de mooiste steden van Europa begonnen met de bouw van een hoogwaardig circuit: het Circuit de Barcelona-Catalunya. Twee jaar later werd het geopend met de Spaanse Grand Prix Formule 1 en sinds 1995 is het circuit de thuishaven van de Grand Prix-wegrace van Catalonië. Het wordt beschouwd als een van de best ontworpen recente circuits en won in 2001 de felbegeerde IRTA ‘Best Grand Prix’-prijs.

De game komt in juni naar PlayStation 4, Xbox 360, PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.