Dit jaar vierden we voor het eerst Koningsdag in plaats van Koninginnedag. De rommelmarkten waren traditiegetrouw ook weer in veel dorpen en steden te vinden.
Games en verwante artikelen voor een leuk prijsje is natuurlijk muziek voor onze oortjes. Een aantal van ons zijn dan ook op jacht gegaan naar leuke gamespullen.SandraSandra was in Arnhem te vinden. Na flink onderhandelen werd de uiteindelijke prijs voor het spel Bioshock op €5,- gezet.



Ook kwam Sandra deze stand tegen met lekkere, warme mutsen waarvan er een aantal bekenden uit de gamewereld.Heather

Heather heeft haar eigen vertrouwde Groningen afgespeurd naar koopjes. En met succes!

Heather is sinds gisteren trotse eigenaar van een Sega Megadrive II, met de spellen Pacmania en Sonic, The Hedgehog 2. Zelf ben ik stikjaloers, want mijn Sega is een paar jaar geleden kapot gegaan en sindsdien heb ik nog geen nieuwe kunnen vinden. Maar mijn smeekbedes en omkoop pogingen zijn nog gaande.

Groningen bleek sowieso een goede plek voor de retrogamers onder ons.DianaIkzelf ben naar het altijd pittoreske Echt (Limburg) geweest.


Ook daar bleken de retrogames volop aanwezig, al is het een paar jaar verder in de gamegeschiedenis. Gameboyspellen en vooral veel PlayStation 2.

Mijn buit bestaat uit het spel Bolt. Jullie hoeven dus niet af te vragen wat wij aan het doen zijn op de dag na Koningsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.