Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en het tv-programma Gamekings openen op 28 april: Gamekings Studio.

Foto: Dominique van Doorn @GKdominique

Een winkelruimte van 200m2 die omgebouwd is tot een fraaie eventstore waar iedereen een hele maand lang kan genieten van al het moois wat gaming op dit moment te bieden heeft. De comeback van de ooit zeer populaire ‘Arcadehal’, maar dan in een modern jasje, met een divers aanbod aan interactieve content én geheel gratis.De bezoekers van Gamekings Studio kunnen straks niet alleen aan de slag met de nieuwste games (op PC en consoles) en nieuwe hardware (zoals de Oculus Rift), maar ook lanceringen van topgames als ‘Mario Kart 8’, ‘Wolfenstein: The New Order’ en ‘Watch Dogs’ meemaken, seminars over gaming volgen, meedoen aan competities, gamedevelopers en professionele gamers ontmoeten en live de opnames van Gamekings bijwonen. Het tv-programma verplaatst daarvoor tijdelijk haar opnamestudio van Amsterdam naar Utrecht. Hoog Catharijne en Gamekings Studio worden daarmee in mei de place-to-be voor gamers. Marije Spiering, promotiemanager Hoog Catharijne:

“Met trots verwelkomen wij volgende week Gamekings Studio in Hoog Catharijne. Het is voor het eerst dat er in Nederland een dergelijk concept plaats vindt in een winkelcentrum. Een unieke gelegenheid om niet alleen het game publiek te bedienen, maar ook het winkelend publiek de mogelijkheid te geven de nieuwste games te spelen”.

Gamekings producent Boris van de Ven:

“Met ons tv-programma willen wij gamers de informatie geven waarmee ze een goede keus kunnen maken uit het grote aanbod aan games. Maar geen enkele informatie kan op tegen zelf games uitproberen. We zijn daarom erg blij met de kans die Hoog Catharijne ons heeft geboden om Gamekings Studio op te zetten. Vanaf 28 april gaan we de gamers dan ook dagelijks trakteren op een feestje.”

Gamekings Studio opent haar deuren op maandag 28 april en is tot en met zondag 4 mei elke dag geopend van 13:00 – 18:00 uur. Van 5 tot en met 31 mei is Gamekings Studio geopend op elke donderdag (16:00 – 21:00 uur), zaterdag (13:00 – 18:00 uur) en zondag (12:00 – 17:00 uur). Een overzicht van alle openingstijden, het dagelijkse programma, de aanwezige games en competities en overige informatie over Gamekings Studio zijn te vinden op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.