Wie kent de Comic Con niet? Vele gamers, comic fans en cosplayers zijn van de partij bij dit grootse Amerikaanse evenement. Voor vele uit ons kikkerlandje is het alleen maar een droom om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Toen was daar ineens de Dutch Comic Con!

Dit evenement staat nog volop in de steigers en wordt nog volop aan gewerkt. De planning is om het eind april 2015 plaats te laten vinden in Utrecht, dus lekker centraal! In eerste instantie is Dutch Comic Con voor 1 dag gepland, maar wie weet lukt het om er een tweedaags feestje van te maken.

Het wordt een evenement dat gericht is op comics en alles wat daar afgelopen decennium uit is voortgekomen. Er zal een artist alley zijn met nationale en internationale tekenaars/artiesten. Tevens komen er stands van filmmaatschappijen, uitgeverijen, speelgoed/collectable fabrikanten en andere bedrijven die zich afgelopen jaren geprofileerd hebben in deze branche. Het inmiddels bekende Collecticon zal de dealer area worden met nationale en internationale dealers van popculture merchandise en collectables die ieder in zijn of haar behoefte zal kunnen bedienen. Ook zal er een bioscoop van formaat zijn met de nieuwste gerelateerde films. Kortom: een leuke en gezellige dag voor jong en oud!

Er zijn ook al een aantal standhouders bekend, maar dat delen we dolgraag op een ander moment met jullie. In elk geval kan je je verheugen op een hele hoop comics, collectables en shirts. In de loop van mei 2014 zal er weer meer bekend gemaakt gaan worden. We zullen het op de voet volgen en bij grote updates dit laten weten. Zou jij naar de Dutch Comic Con gaan? Wat zou jij er graag willen zien? Je kan ook de Facebook pagina volgen: Dutch Comic Con

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.