Er is een tune van een serie waarvan ik maar 2 seconden hoef te horen om te weten welke het is. De serie waar ik het over heb? Goede Tijden, Slechte Tijden natuurlijk! Wist je dat er een app is uitgekomen van deze populaire Nederlandse serie?


De GTST Quiz kun je spelen tegen vrienden of een willekeurige tegenstander. Je kiest een onderwerp en krijgt vervolgens vragen over de serie voorgelegd. De onderwerpen zijn, Meerdijk, inwoners, verhaallijnen en cliffhangers. Nadat je de keuze gemaakt hebt krijg je een vijftal vragen voorgelegd die je binnen een bepaalde tijd moet beantwoorden. Degene die het snelste de vragen goed beantwoord wint.

Je kunt je profiel koppelen aan Facebook om zo tegen je vrienden te kunnen spelen en vrienden uitdagen die nog niet gespeeld hebben. Naast je vrienden kun je ook random tegenstanders uitdagen.

Je kunt het een beetje vergelijken met Songpop alleen gaat dit niet over muziek maar over Goede Tijden, Slechte Tijden. Een leuk extraatje is dat er elke maand een winnaar uit de bus komt, de winnaar maakt kans op leuke prijzen gesponsord door Lays, een kijkje achter de schermen, kaartjes voor het RTL zomerfestival en meer.

Durf jij de uitdaging aan? Dan kun je de app gratis downloaden via iTunes en via Google Play store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.