Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Deze week: Tabitha Lyons.
Naam: Tabitha LyonsPlaats: Norfolk, EngelandBeroep: Kostuummaker bij Artyfakes

Tabitha Lyons doet al aan LARPing sinds ze 8 was en ze maakt al props (rekwisiete) sinds ze 12 was. Ze zat in het eerste seizoen van Take Me Out in Engeland en was danseres voor voetbal en rugby teams evenals clubs en artiesten. Ze is een groot Dragonlance fan maar ook fanatieke gamer en bovenal, ze is een schat van een mens! Ze beantwoordt fans eigenlijk altijd zowel op Twitter als Facebook en je merkt aan alles dat cosplayen en LARPen haar grote liefde is. Ze maakt hele mooie LARP-wapens en deze kun je ook gewoon kopen (zie de website link onderaan). Hieronder een selectie van haar cosplays.

 

Kitiara & Khellendros (de draak ook zelf gemaakt) – Dragonlance
 

 

Black Cat – Marvel
 

 

Pepper Pots – Marvel
 

 

Kyra – World of Warcraft geïnspireerd LARPkostuum
 

 

Dargonborn – Skyrim
 

 

Rogue – Marvel
 

 

Red Sonja
 

 

Juliet Starling – Lollipop Chainsaw

Wil je meer van Tabitha zien? Dan kun je hier terecht!Website: Facebook website

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.