De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Max Payne 3
Releasedatum: mei 2012Genre: Third Person ShooterPublisher: RockstarPlatform: PlayStation 3 en Xbox 360Gezien bij: Bol.com voor €14,99Zelfs Max Payne wordt een dagje ouder. Na zijn vorige twee avonturen zie je hem in deel 3 kaal (halverwege de game), bebaard en verslaafd aan pijnstillers. Hij leeft nog altijd in de grauwe wereld van corruptie en geweld. Inmiddels werkt hij voor Rodrigo Branco. Helaas voor Rodrigo wordt zijn vrouw ontvoerd. Het is aan Max Payne om deze dame weer op te sporen en terug te brengen. In dit deel kun je wederom gebruik maken van het zogenaamde Bullet Time. Je duikt in slowmotion weg en hebt zo alle tijd om je vijanden neer te knallen. In een wereld vol duisternis is wonderlijk genoeg de cynische Max het enige lichtpuntje.


Haal deze game in huis als je het leuk vindt om in een donkere en keiharde wereld je weg te banen, waarbij je niet vies bent van geweld.Sla deze game over als je cynische opmerkingen haat en eigenlijk alles wat God verboden heeft niet terug wilt zien in een game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.