De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Gears of War Judgement
Releasedatum: Maart 2013Genre: Third-person shooterPublisher: Microsoft StudiosPlatform: Xbox 360Gezien bij: Bol.com voor €19,99Gears of War Judgement neemt je mee naar de gebeurtenissen die voorafgingen aan de Gears of War trilogie. In een rechtszaal wil een raad de kant van het verhaal horen van Baird, Augustus Cole, Sofia Hendrick en Garron Paduk. Je speelt de gebeurtenissen waar zij over vertellen, tijdens hun verhoor in de rechtszaal. Je kunt de missies desgewenst moeilijker maken door het aannemen van speciale opdrachten. Die zijn vaak best lastig om te voltooien. Ook zit er in dit deel een multiplayer gedeelte.


Haal deze game in huis als je fan bent van de Gears of War serie en het niet erg vindt dat er enigszins is afgestapt van de vertrouwde formule om een nieuwe generatie gamers kennis te laten maken met deze games.Sla deze game over als je niet open staat voor verandering. De voorgaande delen waren te gek en veel gamers vonden dit deel het minst leuk. Omdat je niet één verhaallijn speelt, maar een aantal losse getuigenissen. Kwalitatief zouden die minder zijn dan de verhaallijnen uit eerdere games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.