De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Brave
Releasedatum: juli 2012Genre: Action/AdventurePublisher: DisneyPlatform: PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en Nintendo DSGezien bij: Game Mania voor €19,98 (PlayStation 3 en Xbox 360) en voor €14,98 (Nintendo Wii en DS)Deze game is gebaseerd op de gelijknamige Disneyfilm. Je speelt prinses Merida, een roodharige wildebras die vrij wil zijn om het leven echt te leven. Merida heeft zelf al een poging gedaan om haar toekomst te veranderen, maar zit nu met grote problemen. Nu mag jij een poging gaan doen om haar te helpen alles weer in orde te maken. Rennen, springen, gevechten aangaan en dat allemaal in de ruige omgeving van Schotland. Daarnaast zullen er ook een aantal puzzelmomenten langskomen, dus je hebt niets aan alleen brute kracht.


Haal deze game in huis als je een fatsoenlijke game van Disney wilt spelen. Dit is één van de weinige die meer biedt dan alleen kleurplaten kleuren en prinsessen aankleden. Een heus avontuur met prima gameplay.Sla deze game over als je niet houdt van Disney. Het is gebaseerd op een Disneyfilm met bijbehorende humor en graphics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.