Wat is er nou leuker om je Valentijn te verrassen met iets dat met games te maken heeft en ook nog een speciale boodschap bevat? Dat kan dankzij de ontwikkelaars van Greeting Games.
Greeting Games, een jong bedrijf met het oog op casual games heeft een ontzettend leuk concept bedacht voor Valentijnsdag. Ik heb voor jullie een kijkje genomen en een aantal games geprobeerd. Het leuke is dat de games niet alleen voor Valentijn verstuurd kunnen worden maar ook naar iemand die ziek is of jarig of gewoon zomaar.


Het werkt heel makkelijk. Kies de game die je wil versturen, je kunt vervolgens een profiel aanmaken of je inloggen via Facebook. Vul daarna de gevraagde gegevens in en kies je avatar. Tip: wil je anoniem blijven? Gebruik dan een andere avatar dan je profiel foto. Nadat je alles hebt ingevuld en je boodschap die je Valentijn moet vrijspelen hebt bedacht verstuur je de game. De ontvanger ontvangt dan een e-mail zonder dat hij of zij de afzender ziet.

Als de game verstuurd is of je hebt er eentje ontvangen, dan kun je via de link uit je mail de game openen. Je kunt deze via je PC of laptop spelen maar ook via je smartphone of tablet. De makers hebben dit zo gemaakt dat je niet met rare verhoudingen te maken krijgt.

En dan? Ja, dan ga je spelen! De game kent 3 moeilijkheidsniveaus, de verzender kiest de moeilijkheidsgraad, makkelijk, gemiddeld en moeilijk, slim bedacht want nu maakt het niet uit of je een jonge Valentijn bent of hebt of dat je een ervaren spelletjes fan een game stuurt.

Het is de bedoeling dat je drie levels speelt om de boodschap vrij te spelen, je moet er dus wel wat voor doen! Na het derde level te hebben voltooid is daar dan eindelijk je Valentijnsboodschap. Let dus echt goed op dat je jouw Valentijn de game niet te gemakkelijk of te moeilijk maakt om ervoor te zorgen dat hij of zij niet opgeeft! In het eerste opzicht lijken er niet zoveel verschillende games te zijn, maar klik eens verder! Je kunt een zestal games kiezen zoals Drie op een rij, Sudoko, Bubble shooter, Woord zoeker, Mahjong en Blaster.

Benieuwd? Of wil jij je Valentijn gaan verassen?

wrote
Tot 11 februari wordt deze service gratis aangeboden. Daarna kun je individuele Greeting Games kopen of een abonnement nemen voor zo weinig als €1,69 per maand. Nieuwe gebruikers kunnen de eerste twee Greeting Games gratis versturen.

Je vindt de games op de website greetinggames.com. Let wel op dat je als je jouw Valentijn wilt verassen je de game op Valentijnsdag moet versturen, helaas kun je hem niet van te voren klaarzetten, als je hem vandaag zou versturen krijgt de ontvanger hem vandaag ook binnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.