Lekker platformen deze week met uberschattige konijntjes. Eerder kwam Kung Fu Rabbit al uit op Wii U en een klein jaartje later volgt de 3DS-release. Een leukertje of? Plus de nieuwe games in de 3DS eShop deze week.Toen ik de game op Wii U speelde vond ik het al een vreemde keuze om hem alleen op dat platform te brengen. Immers leent Kung Fu Rabbit zich er heel goed voor om lekker onderweg te doen. Het spel is onderverdeeld in allemaal kleine leveltjes en speelt heerlijk weg. Je kent hem misschien helemaal niet van Wii U, maar van de iPad, want dat is waar Neko Entertainment dit spelletje eerst op uitbracht.

Ik heb er erg van genoten dit spel te spelen op Wii U en ook weer op 3DS. Een grappige game waar je heel vrolijk van wordt. De geluidjes zijn erg grappig, vooral als je een van de andere konijntjes redt en het is soms best even puzzelen om verder te komen. Kung Fu Rabbit is op zich geen bijzondere game die heel onderscheidend is. Het is een 2D-platformgame en er is ten opzichte van eerdere releases niets veranderd. Het is puur een port, maar wel eentje die het best waard is om te kopen. Zeker voor een prijsje van slechts 5 euro.

Tot zover de korte bespreking van Kung Fu Rabbit, want er is zoveel te melden in de eShop dat daar wat meer ruimte voor gereserveerd is. Met dank aan NintendoLife (http://www.nintendolife.com/news/2014/02/nintendo_download_27th_february_europe). Een nieuwe game is de brawler AeternoBlade, die je kunt downloaden voor €14,99. Er zitten wat RPG-elementen in voor de liefhebber. Misschien heb jij meer zin in een puzzelspel van een televisieserie? Dan ben je ongetwijfeld blij met de release van The Mysterious Cities of Gold: Secret Paths voor €14,99.Sommige mensen hebben hem al, ik in ieder geval wel, want je kon hem recentelijk gratis krijgen als je je Nintendo Network ID (die waarmee je inlogt op je Wii U) registreerde op je 3DS. Heb je dat gemist? Voor €4,99 kun je je alsnog in een oldschool avontuur storten met die fijne loodgieter. Drie retaildownloads, waarvan eentje interessante borsten bevat die los van elkaar allerlei kanten op bewegen: Senran Kagura Burst (€34,55). Geen zin in superschattige Japanse animemeisjes, dan kun je ook lekker gaan Jewel Questen in Jewel Quest 3 – The Seventh Gate (€11,99). Wat Bibi & Tina precies is weet ik niet, maar dat het Das Spiel zum Kinofilm (€39,99) zegt waarschijnlijk wel genoeg. Tot slot nog een aanbiedinkje voor de Castlevania-fans, namelijk Lords of Shadow – Mirror of Fate voor slechts €22,49 in plaats van €44,99. Niet te lang wachten als je van dat aanbod gebruik wilt maken, want dit spel is slechts tot 6 maart in de goedkopie.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.