De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Ducktales RemasteredReleasedatum: 13 Augustus 2013Genre: Action platformerPublisher: Capcom Platform: PCGezien bij: Game Mania voor €19,98.Deze game is een remake van het gelijknamige spel uit 1990. Oom Dagobert gaat op zoek naar de vijf grote schatten van de wereld. De schatten liggen verborgen in de Himalaya, de Afrikaanse mijnen, Transsylvanië, de Amazone en zelfs op de maan. Dagobert wordt tijdens zijn reis geholpen door zijn neefjes, Turbo, Willie Wortel en vele andere bekenden uit Duckstad. Dat is ook wel nodig want naast de vijanden die hij op de verschillende locaties tegenkomt wordt hij ook nog gedwarsboomd door de Zware Jongens en Goudglans. Wat ik heel gaaf vind is dat er meer tekst en uitleg wordt gegeven over het verhaal en er een paar nieuwe gedeeltes zijn toegevoegd ten opzichte van het origineel.


Haal deze game in huis als een goeie platformer wilt spelen, als je fan bent van Duckstad en al zijn inwoners en als je altijd al eens een duik hebt willen nemen in het geldpakhuis van Dagobert. Als je het origineel gepeeld hebt, zul je deze nostalgie ervaring zeker kunnen waarderen. Ook als je de game niet eerder hebt gespeeld, heb je er een vermakelijke game aan. Sla deze game over als je een hekel hebt aan platformers, remakes of Duckstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.