De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Darkness 2

Releasedatum: februari 2012Genre: First Person ShooterPublisher: 2K GamesPlatform: Xbox 360, PC en PlayStation 3)Gezien bij: Bol.com (prijs afhankelijk van de platformkeuze)Darkness 2 is het vervolg op Darkness. Je speelt in dit deel wederom met de stripheld Jackie Estacado. Naast je wapens heb je beschikking over twee tentakelarmen om het gevecht met vijanden aan te gaan. Die heb je nodig, want de wereld van Jackie wordt op zijn kop gezet na een aanslag op zijn leven. De maffiawereld ligt met elkaar over hoop. Naast de gevechten met de leden van de maffia, zal Jackie ook nog moeten leren omgaan met het overlijden van zijn vriendin. Hij kan hierbij de hulp van de duistere kracht die in hem schuilt (darkness) goed gebruiken. Echter de Darkness probeert juist uit hem te treden.


Haal deze game in huis als je van keiharde actie en stijlvolle horror houdt. Het verhaal is heel interessant en je voelt al snel erg mee met Jackie. Sla deze game over als je niet tegen donkere en duivelse krachten kunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.