Juf Jannie heeft een nieuwe app uitgebracht voor onze lieve kleine kindertjes die klaargestoomd worden voor de basisschool en uiteindelijk de grote mensenwereld.

Op een leuke manier kunnen kids in de leeftijd van 2-6 jaar cijfers en getallen herkennen, tellen, getalgevoel ontwikkelen en kennis maken met de getallen 1 t/m 20. Dit is allemaal in een leuk jasje gestoken en kan je kind voordeel geven, als het straks naar de basisschool gaat.

Wat de app bijzonder maakt is dat kinderen op een onderzoekende wijze cijfers en getallen leren kennen. Mijn dochter (bijna 2 jaar), kan inmiddels tot 10 tellen en kan zeker met deze app aan de slag. Nog niet alle spelletjes zijn al geschikt voor haar, maar samen komen we een heel eind. Je moet het natuurlijk ook leren, dus zeker een app die we regelmatig zullen opstarten.

Per oefening kan je aangeven met welke getallen je wilt oefenen. Je krijgt bijvoorbeeld een oefening als dat je alle kauwgomballen met het getal vijf moet verzamelen, druk je op een ander getal, dan wordt er verteld welk getal het is. Dit wordt op een rustige manier verteld, dus geen gemene stem die roept: FOUT!

Naast het rustige vertellen in de app ziet het er ook leuk en gekleurd uit. Iets wat de kleintjes van vandaag de dag zeker leuk vinden. Het is leuk getekend en spreekt zeker aan.

De Juf Jannie – Cijfers en getallen leren en tellen app is te downloaden voor je iOS voor 2,69 of via Google Play voor 2,49. Er zijn meerdere apps uitgebracht door Juf Jannie die je op de website terug kan vinden: jufjannie.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.