Maak je thuis gebruik van Ziggo? Wist je dat je op je iPad, tablet en smarthphone tv kan kijken vanuit elk plekje waar je wifi verbinding hebt?
De Ziggo app is behoorlijk uitgebreid maar eigenlijk ook heel eenvoudig en spreekt heel erg voor zich. Je kunt kijken via de app wat er op tv komt, per zender, per genre en de tip van de avond. Als je doorklikt op een programma wat vermeld staat in de tv gids word je voorzien van uitgebreide informatie.


Weet je wat je kijken wil? Dan kun je tv kijken via de app. Voor de Ziggo app moet je eerst inloggen met je gegevens van Ziggo, van daaruit word bekeken welk abonnement je hebt, dit is bepalend voor de zenders die je dan kunt kijken. Je kunt niet alle zenders terugzien die je in je pakket hebt.

Naast gewoon tv kijken kun je ook On Demand kijken. Via de app kun je films en series bestellen, meestal tegen een vergoeding.

Ben je uitgekeken en wil je op de hoogte worden gebracht van alle nieuwtjes uit de televisiewereld? Dan kun je via nieuws alle laatste nieuwtjes terug lezen.

Kortom een handige app die ervoor zorgt dat je vanuit je luie stoel of je lekker warme bed tv kan kijken. Het voordeel is dat je niet je lekkere warme bed uit hoeft om de tv uit of aan te zetten. De Ziggo app is via de Google Play Store en iTunes verkrijgbaar.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.