Wij hebben nog weinig sneeuw gezien dit jaar. Geloof me, ondanks dat het hier niet te zien is, er ligt genoeg hoor! Deze week in de appcheck: Sneeuwhoogte.nl.De appnaam zegt het al, je kunt hierin de sneeuwhoogtes zien van vele plaatsen in wintersportgebieden. Een weerbericht vertelt je precies wat je kunt verwachten in een gebied.


Ook is er een sneeuwverwachting waarin je kunt zien hoeveel sneeuw er verwacht wordt op een berg en in een dal. Op de sneeuwkaarten wordt aangegeven in welke gebieden de meeste sneeuw valt en wat er gevallen is. Je kunt kijken voor de komende 24 uur tot 5 dagen wat verwacht wordt.

Een overzicht van de plaatsen waar het meeste sneeuw ligt staat in de top 50. Er zijn plaatsen waar op dit moment maar liefst 380 cm sneeuw ligt!

Ondanks dat Nederland er niet op staat een handige app als je op wintersport wil! De app is te downloaden via iTunes en de Google Play store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.