eShoppers. We trapten deze nieuwe rubriek vorige week af met de bespreking van de demo van Cooking Mama 4. Deze week: Mario Party Island Tour en heel veel koopjes.
De download van de week is Mario Party Island Tour. Dit nieuwe deel in de Mario Party-franchise is niet van die hoge kwaliteit als andere delen, helaas. Wel is er een enorme kust en keur aan mini-games te spelen, waarin je veel mogelijkheden van je Nintendo 3DS moet benutten. Het is erg handig om deze game even tussendoor te spelen bovendien, want er wordt overal duidelijk aangegeven hoe lang een specifiek spelbord duurt.De spelborden zullen ongetwijfeld meer aan bod komen in de review van deze game, waar Patricia momenteel hard aan werkt. Ik heb zelf namelijk vooral veel Bowsers Tower gespeeld, een andere modus die wat mij betreft beter is dan de spelborden. Hoewel de spelborden grappig zijn omdat ze soms heel verrassend uit de hoek komen, moet je in die modi wel steeds wachten op de beurten van de computer. Heel erg irritant.


In de Tower of Bowser speel je mini-games veel sneller op elkaar en kun je de tussenstukjes zelfs doorspoelen door de rechter schouderknop in te drukken. Kortom, ideaal voor ongeduldigaards zoals ik. Bovendien kiest de computer niet uit wat je doet, want je krijgt steeds twee minigames voorgeschoteld en daaruit mag je kiezen. Erg leuk. Mocht je even niet meer weten wat ook weer de bedoeling is, dan wordt er voor elke mini-game begint even uitgelegd hoe en wat.

Ik zal verder geen oordeel vellen over Mario Party Island Tour, want dat laat ik graag aan Patricia over. Wel wil ik even vermelden dat de game 39,99 euro kost, dus dat is vrij veel voor een 3DS-titel. Genoeg nu, want er is nog genoeg te melden in deze eShoppers, want er zijn veel koopjes. Voordat we daartoe overgaan, eerst tijd voor de nieuwe downloads. Dat zijn Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom, een NES-game die je €3,99 kost en Bella Sara 2: The Magic of Drasilmare is voor de paardengekken te downloaden voor €34,99. Koopjestijd! Het is zoveel, dat ik het gewoon op een rijtje zet:Rage of the Gladiator (€3.49 tot 6 februari, daarna €6.99)Fractured Soul (€3.99 tot 6 februari, daarna €7.99) 3D Game Collection (€5.99 tot 6 februari, daarna €13.99) Funfair Party Games (€6.99 tot 9 februari, daarna €19.99) Gardenscapes ((€5.99 tot 9 februari, daarna €14.99) Murder on the Titanic ((€5.99 tot 9 februari, daarna €14.99)Secret Agent Files: Miami (€6.99 tot 9 februari, daarna €7.99) Jewel Match 3 (€5.99 tot 9 februari, daarna €6.99) 3D Mahjongg (€3.99 tot 9 februari, daarna €4.99) Boulder Dash-XL 3D (€2.99 tot 30 januari, daarna €8.99)Alien Chaos 3D (€1.99 tot 30 januari, daarna €5.99)AiRace Speed (€2.99 tot 13 februari, daarna €4.99)

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.