Stel, je speelt Elder Scrolls Online en wilt Emporer worden, hoe doe je dat dan? En wat houd dat in? De developers van de game legden alles haarfijn uit aan OXM.
In Elder Scrolls Online kunnen spelers de titel van Emperor in Cyrodiil krijgen. Lang verhaal kort: het draait allemaal om Alliance Points. Kort verhaal lang: Alliance Points kun je krijgen door deel te nemen in PVP gevechten, bondgenoten te healen en experience te verzamelen. Ook kun je Alliance Points krijgen door bepaalde gebouwen in Cyrodiil te veroveren. Dit is uiteraard iets moeilijker, en er is een groep voor nodig maar, de groep krijgt dan wel bonussen en nieuw gebied.Wanneer een groep alle gebouwen rondom de Imperial City heeft veroverd, krijgt de persoon met de meeste Alliance Points in de groep de titel Emperor! Al zijn of haar volgers zullen een nieuwe tree met stat bonussen krijgen om voor altijd van te genieten in hun Elder Scrolls Online gametijd. Als de titel van Emperor wordt verloren, zullen de stat bonussen wel blijven, maar in mindere mate.Game director Paul Sage:

“Players who become Emperor will get a full skill line that they keep throughout the rest of their lives in The Elder Scrolls Online. It won’t be easy to become Emperor, but we think people will be glad they worked for it.”

De game verschijnt in april op de PC en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.