De ene vrouwelijke gamer kleedt zich ubergirlie, terwijl de ander misschien wat jongensachtiger is. Geen probleem, maar er is een avond in het jaar dat je je als een prinsesje kunt aankleden zonder gekke blikken te krijgen en dat is Oudejaarsavond. We hebben bij Zalando enkele cocktailjurken gespot, die je toch doen voelen als een gamer.
Zalando heeft zoveel jurken, dat je uren bezig kunt zijn met het bekijken en vergelijken van verschillende exemplaren. Er zijn hele grote verschillen in prijsklassen. Er zitten jurken tussen van over de €1000, maar er is ook al een mooie zwarte te vinden voor maar €12. Je kunt er terecht voor een oogverblindende jurk voor jezelf en voor je kleine meisje. Ga je voor jezelf, dan vind je het misschien leuk om je toch een beetje te voelen als een gamepersonage. Laura en Diana zochten beide de vier tofste jurken uit die ons (vast niet geheel) toevallig doen denken aan de gamevrouwen waar wij van houden:Schitteren(d) als Rosalina:


De blonde Rosalina, die we samen met haar sterrenvriendjes tegenkwamen in Super Mario Galaxy, weet wat haar goed staat. In gedurfd turquoise rockt zij die game, in een soort lang gewaad dat haar nog prinsessiger maakt, dan ze al lijkt door haar kroontje. Je zou stijlvol en toch Rosalina-stijl kunnen gaan in de Lipsy cocktailjurk. Voor €79,95 heb je hem op de mat. Het heeft die turquoise-achtige look, maar dan net even chiquer door die zwarte kanten randen.

Je hoeft je haar alleen in een schuine lok voor je gezicht te hangen, pruillipjes op te zetten, een kroontje en je bent een prachtige Rosalina op oudejaarsavond. Heb jij lovehandles of een zandloperfiguur, dan kun je ook gaan voor deze schattige Esprit cocktailjurk voor €94,95 die alle hobbels en bobbels goed weet te verhullen. De bustier is verstevigd, waardoor je puppies ook op de goede plek blijven zitten.

Stoer als Bayonetta:

Wil jij er wat stoerder uitzien, terwijl jij oliebol na oliebol verorbert, dan past de stijl van Bayonetta je waarschijnlijk heel goed. Ze slacht vijanden af in haar game, jij drinkt wellicht champagne-glas na champagne-glas leeg in eenzelfde soepele beweging. In de eerste game heeft Bayonetta lang haar en in de nieuwe game die in 2014 verschijnt kort haar, dus hoe jouw kapsel ook is, er is altijd wel iets Bayonneta-achtigs van te maken. Om nu in een leren catsuit aan te komen gaat misschien wat ver, zeker als je naar de schoonouders gaat, dus wellicht is deze jurk een mooie keuze:

Dit lederen exemplaar komt van een van onze favoriete ontwerpers, Michael Kors, maar daarom wel wat prijzig. Hij is gelukkig wel in de aanbieding, want hij kostte €694,95 en gaat nu de deur uit voor €414,95. Een jurkje waar je jaren mee zal doen en die het lichaam dankzij zijn langere mouwtjes mooi bedekt, mocht je je toch niet helemaal zo zeker over jezelf zijn als Bayonetta. Een goedkoper alternatief is niet van leer, maar heeft toch een stoere look. Dat is namelijk een kort cocktailjurkje van DEPT voor €89,95:

Girly versus volwassen als Jodie:

Ellen Page vertolkt de rol van Jodie in Beyond: Two Souls. Dit was voor velen de rede om deze game te gaan spelen. Je ziet Jodie in verschillende leeftijdsfasen en verschillende outfits. Deze jurk van Closet kost je €40,95 deed ons erg denken aan de jurk die Jodie aan heeft als tiener.

Ook verschijnt Jodie als volwassen vrouw in een sexy rode jurk. Daar zijn er genoeg van te vinden bij Zalando in verschillende prijsklassen. Deze jurk van Forever Unique kost €94,95 en was volgens ons spicy genoeg.

Rockalicious als Alice:

Altijd al fan de jurken uit Alice, Madness Returns geweest? Er zitten erg mooi exemplaren bij. En bij Zalando vonden we twee jurken die de Alice stijl zeker evenaren. We beginnen met een jurk die een lieve, blauwe kleur combineert met stoere stiksels in de vorm van kruisjes. Met een fikse korting kost deze jurk van Stylestalker je €154,95.

Wat meer budget en wat stoerder is deze jurk van Vive Maria met schotse ruit en leren riempjes. Stoere zwarte laarzen eronder en klaar is je outfit. Wat je aan de laarzen uitgeeft is aan jou, dit jurkje kost je in ieder geval €37,95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.