Zelf heb ik nog nooit flink moeten lachen bij een app, bij de app die ik deze week onder de loep neem heb ik mijn lachspieren goed kunnen gebruiken. Deze week in de appcheck: Dumb ways to die.
Dumb ways to die is een spelletje, je moet voorkomen dat je karakter dood gaat, dat is alles. Klinkt heel eenvoudig natuurlijk, maar dat is het niet. Je moet goed opletten en je best doen.


De game bestaat uit allemaal mini games. Zo moet je jouw edele delen beschermen, zorgen dat je niet leegbloedt en je mag NIET op een knop drukken terwijl je zo geneigd bent om dit wel te doen. Dit zijn een aantal mini games die voorbij komen.

Maar, er is een maar! In het begin kun je aardig relaxed spelen, maar na een aantal games gaat het elke ronde sneller. Let dus goed op!

Ik vind de game geweldig, hij is grappig, makkelijk te starten, en erg leuk om te spelen! Gelukkig voor de android gebruikers is hij verkrijgbaar via de Google Play Store, voor de iOS gebruikers kun je de game downloaden via iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.