Hij is er weer! Afgelopen zaterdag is Sinterklaas gearriveerd in Female-Gamers-stad Groningen. De vraag is nu natuurlijk, wat willen we het liefst in onze schoen?10. Pac-Man Ghost Egg Cups

Wat zijn ze schattig, deze Pac-Man eierdopjes. Ze zijn mooi klein zodat ze gemakkelijk in onze pumps passen. En ze kosten maar een tientje! Dat is toch een perfect schoencadeautje of niet dan, Sint?

9. Super Mario 3 schoudertas


Dit cadeautje zal niet direct in de schoen passen, maar wie weet past hij in de schacht van je Ugg of Emu als Zwarte Piet hem een beetje oprolt. De Super Mario 3-schoudertas is natuurlijk sowieso een leuke musthave, maar ook nog eens heel handig in het winterse weer. Misschien dat je bang bent dat je dure leren tas wordt geruïneerd door sneeuwval? Mario redt je wel!

8. World of Warcraft Megablocks

Sinds het auteursrecht van LEGO af is, zie je ze overal: Megablocks. Op zich waren we er geen fan van, liever the real deal, maar deze World of Warcraft set ziet er wel verdomd leuk uit voor een zacht prijsje. Toch lief, zo’n doosje in de schoen? Wij hebben er best een peen voor Amerigo voor over!

7. Peach mok

Dit cadeautje wilde Laura eigenlijk hebben, maar die heeft ze al voor haar verjaardag van haar vriend gekregen. Toch zijn er natuurlijk andere Mario-fans in het land en speciaal voor hun deze leuke schoentip voor St. Nicolaas. Geen zorgen, ze zijn er ook in stoerdere varianten van bijvoorbeeld Mario en Toad.

6. Nintendo Powermints

Mocht u na al die huisjes niet zo’n groot budget meer hebben, Sinterklaas, dan zijn wij ook blij met iets goedkopers! Deze pepermuntjes voor vijf euro zouden wij graag in onze handtas laten verdwijnen. Maar, dan moet u ze wel eerst in ons schoentje stoppen.

5. Dingen uit de Sterrencatalogus

Ja Sinterklaas, wat u natuurlijk ook kunt doen, is uw zuurverdiende Nintendosterren in te zetten om aan schoencadeaus te komen. Hoewel de Europese sterrencatalogus niet zo fantastisch is als die van Nintendo in Amerika en Japan, zijn er toch hele toffe figurines en schattige portemonnees vandaan te halen.

4. Tetris-ijsblokjes

Buiten mogen de ijspegels dan wel aan de huizen hangen rond deze tijd, soms wil je binnen ook wat ijs, meid! Bijvoorbeeld in een glas Malibu, Chocomel of een combinatie daarvan! Diana wil alleen blokjes waarmee ze gamen kan. Die van Tetris dan maar? Hopelijk krijgt u het voor elkaar!

3. Pac-Man Poncho

Eerder hadden we al schattige Pac-Man eierdopjes, maar je hebt dus ook Pac-Man poncho’s die ook heel aandoenlijk zijn. De poncho’s zien er ook kwalitatief zeer oke uit, waardoor ze volgens ons best tegen dat Hollandse winterweer bestand zijn.

2. Game Boy-smartphone

Die smartphone-hoesjes met die cassettebandjes die kennen we nu wel. Weet je wat pas echt leuk is, Sintje? Een Game Boy voor om onze geliefde iPhones! Het zou helemaal tof zijn als hij het ook nog deed, maar ondanks dat u heilig bent, weten we dat u niet kunt heksen. Diana zou graag deze toffe hoes in haar schoentje zien, ze heeft beloofd een extra mooi liedje voor u te zingen.

1. Skylanders Giants-figuur

Er is natuurlijk maar een cadeau het allerleukste en dat is iets om ook daadwerkelijk mee te gamen. Natuurlijk hebben we inmiddels al Swap Force, zoals je kon lezen in de review van Patricia, maar de Skylanders Giants-figuurtjes zijn nu slechts tien euro. Er is een hele kust en keur aan verschillende varianten die je allemaal in de game kunt inzetten en beter kunt maken. Mooi klein voor in de schoen, maar toch uren spelplezier in de game.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.