Het derde deel in de Skylander series, Skylanders SWAP Force zal op 15 november naar de PlayStation 4 en de Xbox One komen. Skylanders SWAP Force introduceert onder andere het nieuwe spelpatroon genaamd ‘swapability.’
Hiermee kunnen gamers de 16 SWAP Force personages omtoveren tot meer dan 250 unieke karakters door de bovenste en de onderste helften van de poppetjes te combineren. Voortbordurend op de onderscheidende gameplay en de mogelijkheid toys te verzamelen, worden kinderen in deel 3 van de franchise meegenomen op een spannend nieuw avontuur. Er zijn in totaal meer dan 30 nieuwe personages, allemaal met hun eigen unieke krachten en persoonlijkheden. Daarnaast kunnen de fans hun geliefde Skylanders SWAP Force op next-generation consoles spelen met hun volledige verzameling van meer dan 100 karakters uit Skylanders Spyro’s Adventure en Skylanders Giants.De geoptimaliseerde next-gen versie van Skylanders SWAP Force heeft een nieuwe graphics engine. Deze is goed voor high-resolution visuals die zulke duizelingwekkend gedetailleerde personages en decors met zich meebrengen, dat spelers als nooit tevoren in de game worden meegezogen. Skylanders SWAP Force loopt op beide next-generation consoles op een native resolutie van 1080p, en daarmee wordt het gat tussen een game- en filmervaring overbrugd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.