Keuzes, keuzes, keuzes. Een PlayStation 4 of toch een Xbox One? Kiezen is altijd lastig, maar misschien kunnen de exclusives van beide consoles een beetje helpen.
Nog 15 nachtjes slapen en dan hebben er al mensen een PlayStation 4 in huis. Al moeten sommigen wat langer wachten door het grote succes qua voorverkoop. Xbox fans moeten sowieso langer wachten, want het is inmiddels bekend, dat de Xbox One pas in 2014 gaat uitkomen. Tijd om de exclusieve titels eens even op een rijtje te zetten. Een top 3 van grote titels, de overige exclusive titels en welke mogelijke vervolgen.


PS4 exclusives:
Killzone: ShadowfallKnackInfamous: Second SonOverige titels: Deep Down, Secret Poncho’s, Basement Crawl, Drive Club, The Order:1886, Play Room, RIME, Shadow of the Beast, Everybody’s Gone to the Rapture.En we maken kans op vervolgen van Uncharted, God of War en Ratchet en Clank.Xbox One exclusives:
Halo 5TitanfallDead Rising 3Overige titels: Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome, Killer Instinct, Sunset Overdrive, Quantum Break, Powerstar Golf, D4, Crimson Dragon, Below, Project Spark.En we maken kans op vervolgen van Gears of War en Viva Pinata.Is de keuze nu makkelijker? Voor welke console kies jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.